Новини з сесійної зали

Дата: 10.12.2019 17:11
Кількість переглядів: 593

 

10 грудня відбулося пленарне засідання 47 сесії під головуванням голови районної ради Яринича Леоніда Миколайовича. 

Спочатку присутні хвилиною мовчання вшанували пом'ять загиблих під час пожежі в Одесі.

На розгляд депутати винесли 50 питань, першим з яких було визнання депутатських повноважень Данилевського Вадима Івановича.  З відповідною постановою присутніх ознайомила голова районної територіальної виборчої комісії Людмила Марченко.

Потім затвердили зміни до бюджету та районних програм, заслухали звіти комунальних медичних установ, погодили орендні питання.

Цікавим було питання про запровадження Почесної відзнаки "За вагомий внесок" у розвиток району, ініціатором якої є голова районної ради Леонід Яринич. Він ознайомив з положенням про відзнаку, з описом медалі. 

 

Як відомо, 6 грудня 2019 року, на честь Дня місцевого самоврядування цієї нагороди були удостоєні Віташ Микола Сергійович - депутат райради та Верещака Олександр Олександрович - Ромоданівський селищний голова.

У різному Депутат Анатолій Карбан повідомив про перейменування фракції БПП "Соліарність" у фракцію "Європейська Солідарність".

Потім Олександр Тищицький - Савинцівський сільський голова - порушив питання перспектив функціонування медичної мережі у селах району. До дискусії долучилися Солонцівська сільська голова Тетяна Мілько, депутати Микола Віташ та Олександр Черниш. Було запропоновано проаналізувати та проінформувати щодо стану та перспектив у цьому питанні.

Робота відбувалася в конструктивному режимі, з усіх питань прийнято відповідні рішення. Протокол поіменного голосування


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора