2 сесія 11.12.2020

Дата: 11.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 131

2 сесія 11.12.2020

  1. Про затвердження регламенту  Миргородської районної ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження Положення про постійні комісії  Миргородської районної ради восьмого скликання.
  3. Про утворення постійних комісій у Миргородській районній раді восьмого скликання,  затвердження їх складу та обрання голів.
  4. Про затвердження Положення про Президію  Миргородської районної ради восьмого скликання.
  5. Про утворення Президії  Миргородської районної ради восьмого скликання та затвердження її персонального складу.
  6. Про затвердження структури та штатного розпису Миргородської районної ради восьмого скликання.
  7. Про умови оплати праці голови та заступника голови Миргородської районної ради восьмого скликання.
  8. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2020 рік.
  9. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період  щодо використання коштів районного бюджету.
  10. Про внесення змін до показників районного бюджету Великобагачанського району на 2020 рік.
  11. Про затвердження розпоряджень голови  Великобагачанської  райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період  щодо використання коштів районного бюджету.
  12. Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.
  13. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період  щодо використання коштів районного бюджету.
  14. Про внесення змін до показників  районного бюджету на 2020 рік 16311200000 (код бюджету).
  15. Про затвердження розпоряджень голови Лохвицької районної державної адміністрації,  прийнятих в міжсесійних період щодо використання   коштів   районного бюджету 16311200000 (код бюджету).
  16. Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2020 рік 16311200000 (код бюджету).
  17. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2020 рік.
  18. Про затвердження розпоряджень прийнятих в міжсесійний період головою Шишацької районної державної адміністрації та районної ради щодо коштів районного бюджету.
  19. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицька районна лікарня Лохвицької районної ради на 2020 рік.
  20. Про затвердження змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Лохвицький центр первинної медикосанітарної допомоги Лохвицької районної ради на2020 рік.
  21. Про внесення змін до Комплексної програми „ Підвищення ефективності надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в Миргородській центральній районній лікарні у 2016 – 2020 роках ”.
  22. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Миргородська центральна районна лікарня» Миргородської районної ради  на 2020 рік.
  23. Про надання згоди на  проведення будівельних робіт по реконструкції частини головного лікувального корпусу під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КНП „Миргородська ЦРЛ”.
  24. Про внесення змін до програми  забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень  на 2020 рік.
  25. Про внесення змін до рішення 53 сесії сьомого скликання Миргородської районної ради від 25 вересня 2020 року №3 „Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Миргородського району у власність Ромоданівської селищної об’єднаної територіальної громади Ромоданівської дитячої музичної школи”.
  26. Про внесення змін до рішення 53 сесії сьомого скликання Миргородської районної ради від 25 вересня 2020 року №4 „Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Миргородського району деякого майна закладів культури у власність Ромоданівської селищної об'єднаної територіальної громади”.
  27. Про початок реорганізації Великобагачанської районної ради  Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської  районної ради Полтавської області.
  28. Про початок реорганізації Гадяцької районної ради  Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської  районної ради Полтавської області.
  29. Про початок реорганізації Лохвицької районної ради  Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської  районної ради Полтавської області.
  30. Про початок реорганізації Шишацької районної ради  Полтавської області шляхом приєднання до Миргородської  районної ради Полтавської області.
  31. Про надання голові Миргородської районної ради права підпису розпорядчих, фінансово господарчих та інших документів з питань функціонування виконавчих апаратів районних рад районів приєднаних до Миргородського району.
  32. Про внесення змін до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Миргородській районній раді.

            <назад>                          поіменне голосування // протокол сесії // протокол Президії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора