3 сесія 24.12.2020

Дата: 24.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 94

3 сесія 24.12.2020

  1. Про районний бюджет Миргородського району на 2021 рік  16314200000 (код бюджету).
  2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2020 рік.
  3. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період щодо використання коштів районного бюджету.
  4. Про  внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до комплексної програми «Підвищення ефективності надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в Миргородській центральній районній лікарні у 2016-2020 роках».
  6. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Миргородська центральна районна лікарня» Миргородської районної ради  на 2020 рік.
  7. Про внесення змін до показників районного бюджету Великобагачанського району на 2020 рік.
  8. Про затвердження розпоряджень голови  Великобагачанської  райдержадміністрації, прийнятих в міжсесійний період  щодо використання коштів районного бюджету.
  9. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2020 рік Шишацького району.
  10. Про затвердження розпорядження прийнятого в міжсесійний період головою Шишацької районної державної адміністрації щодо коштів районного бюджету.
  11. Про внесення змін до  Районної комплексної Програми надання пільг з послуг зв’язку, компенсацій за пільговий проїзд окремим категоріям громадян та інших передбачених законодавством пільг на 2020-2021 роки.
  12. Про внесення змін до районної Комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями та ветеранів війни на 2013-2020 роки.
  13. Про внесення змін до Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей мешканців Миргородського району на 2017-2020 роки.
  14. Про передачу КНП «Миргородський ЦПМСД» Миргородської районної ради у власність Миргородської міської територіальної громади в особі Миргородської міської ради.
  15. Про передачу з балансу відділу освіти Миргородської райдержадміністрації на баланс виконавчого апарату Миргородської районної ради нежитлових приміщень розташованих за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 53.
  16. Про прийняття на балансовий облік Миргородської районної ради автомобіля Citroen Space Tourer HDI 150 MT6 L3 Business.
  17. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Великосорочинської селищної територіальної громади закладів, об’єктів та майна
  18. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Великосорочинської сільської територіальної громади майна центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  19. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Комишнянської селищної територіальної громади юридичних осіб, об’єктів та майна.
  20. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району будівель та майна Миргородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
  21. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Ромоданівської селищної територіальної громади шкільного спеціалізованого автобуса «Еталон».
  22. Про внесення змін до рішення 42 сесії 7 скликання Шишацької районної ради від 23.10.2020р «Про передачу об’єктів, що відносяться до спільної (комунальної) власності територіальних громад Шишацького району Шишацькій селищній раді».
  23. Про внесення змін до рішення 42 сесії сьомого скликання Шишацької районної ради від 23.10.2020 року «Про передачу підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної (комунальної) власності територіальних громад Шишацького району Шишацькій селищній раді».
  24. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району суб’єктів первинної медицини та суб’єктів і майна Лохвицької центральної бібліотечної системи.
  25. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського  району у власність Лохвицької міської територіальної громади Лохвицького краєзнавчого музею ім. Г.С. Сковороди (ЄДРПОУ 02223833) та надання згоди на передачу із спільної власності територіальних громад району у власність Лохвицької міської територіальної громади майна інших установ.
  26. Про припинення діяльності Миргородської районної станції юних туристів Миргородської районної ради Полтавської області шляхом ліквідації.
  27. Про припинення діяльності Миргородської районної станції юних натуралістів Миргородської районної ради Полтавської області шляхом ліквідації.
  28. Про передачу із спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність Комишнянської селищної територіальної громади Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Миргородської районної ради Полтавської області.
  29. Про затвердження ліквідаційного балансу відділу управління майном Гадяцької районної ради.
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Ісківці Ісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області.
  31. Про делегування повноважень Миргородської районної ради восьмого  скликання Миргородській районній державній адміністрації.
  32. Про передачу трудового архіву Лохвицького району Лохвицькій міській раді.
  33. Про розгляд депутатського запиту депутат районної ради Севастьянова В.М. щодо відновлення місцевого пасажирського транспортного сполучення між містами Лохвиця – Миргород.

            <назад>                          поіменне голосування // протокол сесії // протокол Президії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора