Робочий візит до Комишнянської громади: знайомство з об'єктами соціальної сфери

Дата: 03.10.2023 11:00
Кількість переглядів: 757

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та начальник районної військової адміністрації Віталій Дяківнич в межах робочої поїздки до Комишнянської громади ознайомилися із станом розвитку соціальної сфери громади. Зокрема, разом із селищним головою Володимиром Харченком вони відвідали заклади освіти, культури та охорони здоров'я.

Очільник громади продемонстрував відремонтоване приміщення школи, в якому за кошти селищного бюджету виконано ремонт покрівлі та спортзалу, проведено утеплення фасаду та здійснено благоустрій території.

У облаштованому сховищі, забезпечено можливість проведення занять учнів під час тривог, а Пункт Незаламності оснащено необхідним обладнанням.

Також оглянули оновлене терапевтичне відділення в смт Комишня КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" . Директор підприємства Віктор Харченко проінформував про стан лікувальної бази та готовність закладу до надання якісних медичних послуг жителям громади. 

Крім того очільники району, у супроводі голови громади, побували у КНП "Центр надання первинної медикосанітарної допомоги Комишнянської селищної ради" та селищному будинку культури.

У підсумку обговорили з головою громади шляхи вирішення наявних проблем громади та вдосконалення механізмів співпраці з районною гілкою влади.

Детальніше у відео сюжеті за посиланням ТУТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора