На фасаді Остапівської гімназії з’явилися меморіальні дошки на честь загиблих воїнів

Дата: 02.10.2023 07:55
Кількість переглядів: 638

Напередодні прийдешнього свята – Дня захисників і захисниць України в Комишнянській селищній територіальній громаді у селі Остапівка відбулося відкриття меморіальних дощок на фасаді Остапівської гімназії на честь загиблих воїнів-земляків: Володимира Новаківця, Вадима Лисенка, Тараса Свирида та Анатолія Карбана.

В урочистій церемонії взяли участь голова районної ради Наталія Гирка, начальник районної військової адміністрації Віталій Дяківнич та голова громади Володимир Харченко, вони виступили перед присутніми – місцевими жителями та родичами загиблих, ушанувавши світлу пам’ять героїв–земляків, які, мужньо ставши на захист України, віддали своє життя, залишившись вірними військовій присязі.

Почесне право відкрити пам’ятні дошки було надано рідним полеглих.

Очільники району та громади, близькі та друзі захисників, місцеві жителі та гості вшанували пам’ять полеглих та поклали квіти до новостворених меморіальних дошок.

Смерть Героїв – непоправна втрата, їх подвиг залишиться в пам’яті вдячних земляків, а імена славетних земляків будуть навіки вписані в історію боротьби за свободу і незалежність України.

Слава Героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора