На Миргородщині відзначили День захисників і захисниць України

Дата: 02.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 961

На Миргородщині відзначили День захисників і захисниць України. 1 жовтня, о 9 годині, на вшанування полеглих у російсько-українській війні оборонців, жителі сіл, селищ, міст Миргородщини долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання, під час якої, у скорботі, все зупинилося навкруги – і дорожній рух і люди.

Фото без опису

Після цього у громадах Миргородщини відбулися масові заходи з вшанування Героїв. В адміністративному центрі району - Миргороді, пройшло урочисте вручення Почесних грамот військовослужбовцям, рятувальникам та працівниками правоохоронних органів, у якому взяли участь голова районної ради Наталія Гирка, начальник районної військової адміністрації Віталій Дяківнич та міський голова Сергій Соломаха. 

Також у цей день очільники району та громади в урочистій обстановці передали нагороди родичам полеглих воїнів.

Потім у сквері Слави відбулася урочиста церемонія покладання квітів до портретів захисників на Алеї пам’яті. Присутні на заході хвилиною мовчання вшанували полеглих земляків.

Фото без опису

Фото без опису

Світла пам’ять про наших воїнів залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу нашої Батьківщини.

Фото без опису

Дякуємо Вам, кожному Захиснику і Захисниці за мирне небо над головою. Пишаємося Вами!

Слава Україні! Слава Героям! Слава ЗСУ!

 

Детальніше висвітлення подій – у сюжеті міської телестудії «Миргород»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора