Відбувся з'їзд УАРОР

Дата: 29.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 705

28 вересня відбувся з’їзд Української асоціації обласних і районних рад членом якої є Миргородська районна рада.

Фото без опису

Голова районної ради Наталія Гирка, у складі делегації від Полтавщини, також взяла участь у зʼїзді, на якому було прийнято ряд кадрових рішень. Зокрема, переобрано президента асоціації. Відтепер цю посаду обіймає голова Харківської облради Тетяна Єгорова Луценко.

Фото без опису

Позитивною новиною стало те, що віце-президентом асоціації з питань цифрової трансформації на з'їзді обрано представника Полтавщини - голову обласної ради Олександра Біленького.

Також на форумі було обрано керівні органи асоціації, і прикметно, що Полтавщина в них теж представлена - до Правління асоціації делегати підтримали кандидатуру голови Миргородської райради Наталії Гирки, а головою Ревізійної комісії асоціації обрано голову Лубенської районної ради Тетяну Качаненко.

Фото без опису

Перед УАРОР, на чолі з оновленим керівним складом, постають непрості завдання по напрацюванню пропозицій до центральних органів влади щодо ефективного завершення адміністративно-територіальної реформи, а також залучення органів місцевого самоврядування до їх реалізації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора