1 жовтня - День працівників освіти

Дата: 01.10.2023 07:00
Кількість переглядів: 629

Фото без описуШановні освітяни Миргородщини!
День працівників освіти – це свято тих, хто отримав у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, бо відкрив кожному з нас дорогу у велике життя.

Діти – майбутнє нашої держави. Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя, педагога в великій мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. 

Другий рік поспіль ви демонструєте, які ви сильні духом, креативні та які у вас великі серця. Ви гостро відчуваєте і вчасно реагуєте на загрози та виклики сьогодення.  Та не дивлячись ні на що, ви невтомно та натхненно продовжуєте чесно робити свою справу. Серед вас сьогодні багато захисників України, волонтерів, ви власним прикладом вчите і формуєте наше майбутнє.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. 

В день вашого професійного свята бажаю вам, шановні освітяни, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і людської шани.

Низький уклін вам за вашу непохитну віру в кожного учня, за ваше розуміння, підтримку і частку душі, подаровану дітям.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійсняться ваші плани в ім’я мирного, щасливого майбутнього України і нашого району.

Мирного неба, найскорішої ПЕРЕМОГИ!

 

З повагою

голова Миргородської районної ради             Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора