Актуально: про з роботу з ВПО у Ромоданівській ТГ

Дата: 28.09.2023 10:55
Кількість переглядів: 745

26 вересня 2023 року з робочим візитом голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Ромоданівську селищну територіальну громаду. 

Фото без опису

Мета поїздки - знайомство з роботою, яка ведеться в громаді з внутрішньо-переміщеними особами.
До відома, на даний час на обліку в громаді перебуває 354 внутрішньо-переміщені особи – 174 родини, в яких виховується 113 дітей.
Голова громади Олександр Верещака відмітив професіоналізм начальника служби у справах дітей Ірини Грішненко, яка координує цей напрямок роботи і очолює гуманітарний Центр, який з початку війни надає не лише гуманітарну допомогу, а і психологічні, соціальні послуги.
Слід зазначити, що в Ромоданівській громаді налагоджена тісна співпраця з низкою організацій серед яких Полтавська обласна військова адміністрація, Миргородська районна військова адміністрація, обласна, районна, селищна ради, БФ «Карітас Полтава», «Світло Надії», «Право на захист», «Людина в біді», Федерація роботодавців України, Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Бюро гендерних стратегій та бюджетування, «Farma Mundi», Римо-Католицька церква Божого Милосердя, ГО «Миргородська єврейська громада» , БФ «Посмішка UA», World Central Kitchen та волонтерами громади Грішненком Віталієм та Олександром Передерієм. 

Фото без опису

Наприкінці зустрічі Наталія Гирка, з метою поповнення гуманітарного центру, передала благодійну допомогу від Римо-Католицької церкви Божого Милосердя (настоятель Станіслав Танатаров) для найменших мешканців громади, а саме - дитяче харчування (молочна суміш) та засоби дитячої гігієни.
Миргородська районна дякує партнерам за вагому допомогу. 
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора