Турбота про ветеранів - наш обов'язок

Дата: 27.09.2023 12:47
Кількість переглядів: 713

Днями, в межах програми соціального відновлення ветеранів, запровадженої на Полтавщині, відбулася передача центру соціального відновлення ветеранів засобів, необхідних для реабілітації захисників: милиць, ходунків на колесах, стільців для душу та туалету, крісел для людей з інвалідністю та інших.

Фото без опису

Зазначене обладнання було отримано від благодійного фонду „Довіра та допомога” за сприяння народного депутата Олега Кулініча.

Під час передачі обладнання голова Миргородської районної ради Наталія Гирка зазначила: „Тема реабілітації осіб, що постраждали від російської агресії, є пріоритетною, як для держави, так і для громад. Нині реабілітація, як фізична так і психологічна, вкрай важлива, тому на місцях надається всіляка допомога та підтримка створеним реабілітаційним центрам, ведеться постійна робота щодо покращення їх матеріальної бази для забезпечення якісних медично-соціальних послуг захисникам і захисницям. Від імені районної ради щиро дякую за надане обладнання та постійну підтримку в реалізації заходів обласної програми народному депутату Олегу Кулінічу та Фонду „Довіра та допомога”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора