21 вересня - Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 10:19
Кількість переглядів: 689

Фото без описуЩорічно 21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але війна, яку принесла на наші Українські землі росія, змінила нашу свідомість і це свято набуло особливого значення.

Слово «Мир» стало найбажанішим і надзвичайно дорогим для кожного з нас. Спровокована агресором війна забрала тисячі життів українців, зруйнувала десятки тисяч будинків, змусила сотні тисяч людей полишити свої домівки в пошуках миру, залишила невиліковні рани в душах людей.

Шановні жителі Миргородського краю! 

У цей  день хочу  побажати  всім нам спокою, процвітання  і найскорішої ПЕРЕМОГИ. Бажаю нам миру в усьому: миру - в сім’ях, миру – в серцях. Хай у цей вересневий день в кожну домівку прилетить Голуб миру з добрими звістками!  Нехай всі українські родини возз’єднаються, міста процвітають, а наші нащадки ніколи не дізнаються, як звучить сигнал повітряної тривоги.

Дякуємо українській армії, добровольцям та волонтерам за те, що зупиняють ворога і гідно дають відсіч окупантам, метр за метром звільняючи рідні міста й села від рашистів.

Вічна пам’ять Героям України, які ціною власного життя виборюють мир на нашій землі.

Миру нашій Богом даній землі!

З повагою
голова Миргородської районної ради            Наталія ГИРКА

#Миргородськарайоннарада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора