Знайомимося з кращими практиками самоврядування Івано-Франківщини

Дата: 13.09.2023 17:10
Кількість переглядів: 869

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА разом з головами територіальних громад району у складі делегації представників органів місцевого самоврядування Полтавщини взяла участь у робочій поїздці на Івано-Франківщину з метою обміну досвідом та вивчення кращих практик самоврядування.

Фото без опису

Організатором поїздки виступила Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування на чолі з головою обласної ради Олександром Біленьким та виконавчим директором Володимиром Микійчуком.

У ході візиту учасники поїздки відвідали Івано-Франківську, Яремчанську та Делятинську територіальні громади та познайомилися з особливостями функціонування та розвитку громад в умовах воєнного стану.

Фото без опису

Фото без опису

Зокрема, об’єктами їх уваги були заклади освіти та позашкільні установи - їх навчальна база, спортивні зали та стадіони і, звичайно, сховища. Також відбулося знайомство з закладами культури та роботою комунальних підприємств міста Івано-Франківська.

Фото без опису

Фото без опису

Важливою подією стала участь в урочистій сесії Івано-Франківської обласної ради, присвяченій 125-й річниці від першої згадки про місто Галич, на якій голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький виступив із вітальною промовою.

Фото без опису

Цікавою та результативною була зустріч із керівництвом Івано-Франківської обласної ради на чолі з головою ради Олександром Сичем, який розповів про здобутки і проблеми громад області на даному етапі адміністративно-територіальної реформи, а також своє бачення шляхів подальшої співпраці між регіонами країни.

Екскурсії по пам’ятних місцях Івано-Франківщини доповнили змістовну програму поїздки та зробили її незабутньою, а цікаві зустрічі сприяли набуттю корисного досвіду та налагодженню співпраці між нашими областями.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора