ШУМОВ В.Ю.

Дата: 07.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 252

Фото без опису ШУМОВ
Вадим Юрійович

(Миргородська ТГ)

Вадим Юрійович народився 28 березня 1976 року в м. Запоріжжя. Згодом родина переїхала до Миргорода. Вадим закінчив 8 класів гімназії ім.Т.Г.Шевченка. Працював механіком та водієм автотранспортних засобів в Красногорівському професійно-технічному училищі №49.

Після навчання та строкової служби у лавах ЗСУ Вадим працював в Миргородському відділенні Полтаваобленерго, на будівельних майданчиках України та за кордоном. Навчання і бойове злагодження проходив у складі військової частини А7363 197-й окремого батальйону територіальної оборони Регіонального управління «Південь». Вадим Юрійович виконував надзвичайно відповідальну і надважливу роботу снайпера розвідувального відділення.

У квітні 2023 року Вадим Шумов отримав контузію, підлікувався і повернувся на передову. У липні 2023 року Вадим Шумов отримав складне поранення, був евакуйованим до госпіталя в місто Одесу. Тривале лікування, декілька операцій. Лікарі боролися за життя вмілого снайпера, але серце героя не витримало. 7 серпня 2023 року Вадим Юрійович Шумов помер.

Вічна пам’ять і слава українському воїну Вадиму Юрійовичу Шумову! Слава Україні!

http://myrgorod.pl.ua/news/gromada-poproschalasja-iz-zahysnykom-ukrajiny-vadymom-shumovym


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора