КОЗИНЕЦЬ В.В.

Дата: 15.07.2023 16:56
Кількість переглядів: 128

Фото без описуКОЗИНЕЦЬ
Віталій Володимирович

(Лохвицька ТГ)

15 липня 2023 року обірвалось життя ще одного воїна, справжнього патріота і захисника своєї держави Козинця Віталія Володимировича.  Загинув Віталій 15 липня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області в результаті отримання тяжких поранень несумісних з життям.

Народився Віталій Володимирович 22 жовтня  1992 року в с. Вирішальне Лохвицького району Полтавської області. Навчався у Вирішальненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та Лохвицькому Професійно-технічному училищі № 27.

З 23.03.2023 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Служив у 23 окремому батальйоні спеціального призначення при Президентській Бригаді ім. Б.Хмельницького.

З почуттям глибокої скорботи та непоправної втрати провела Сенчанська громада в останній шлях свого ГЕРОЯ. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати.

У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі покійного. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство  Небесне. Вічна і світла пам'ять йому.

Джерело – офіційна сторінка Сенчанської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора