Голова Миргородської райради з депутатами відвідали спеціальні освітні заклади

Дата: 31.08.2023 16:06
Кількість переглядів: 769

 У переддень початку нового навчального року голова Миргородської районної ради Наталія Гирка разом із депутатами районної ради Олександром Петренком та Олегом Карабкою відвідали Яхницьку спеціальну школу Полтавської обласної ради.

Фото без опису

Наталія Гирка побувала також і в Розбишівському навчально-реабілітаційному центрі із поглибленим професійно-трудовим навчанням Полтавської обласної ради. Дані заклади функціонують на території Миргородського району. 

У ході візиту разом із керівниками закладів Наталією Науменко та Катериною Литовченко обговорили виклики сьогодення, зокрема, особливості цілодобового перебування дітей в освітніх закладах в умовах війни,  створення належних умов для навчання та проживання та інші. 

Фото без опису

Вихованцям цих закладів Наталія Гирка вручила благодійну допомогу у виді канцелярського приладдя. Діти раділи новим, яскравим олівцям, фарбам, альбомам, пластиліну, зошитам, пеналам, кольоровому паперу та іншим, так необхідним для навчання, речам. Святкового настрою діткам додав запашний пиріг.  

Фото без опису

Фото без опису

Слід відмітити, що весною цього року голова райради разом із депутатами вже відвідували дані заклади та передавали вихованцям іграшки від американських дітей - учасників групи «Project DOVE».  

Висловлюємо слова щирої вдячності волонтеру Олександру Рєпіну, який не вперше ініціював допомогу діткам Миргородського району у співпраці з Randolph Vermont Rotary Club. 

Також щиро дякуємо за підтримку та допомогу в організації даних заходів Миргородській районній військовій адміністрації!

Разом до ПЕРЕМОГИ! 

 

#Миргородськарайоннарада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора