1 вересня - День знань

Дата: 01.09.2023 07:01
Кількість переглядів: 729

Фото без описуДорогі учні, студенти, батьки!
Шановні освітяни Миргородського краю! 
Щиро вітаємо вас із початком навчального року та Днем знань!

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. 

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній. Знову на жаль, не всі дітки зможуть сісти за парти і помандрувати в країну знань. Спочатку пандемія, тепер – війна поставили здавалось би нереальні виклики для системи освіти в країні. Але, ми – незламний народ. І ці роки стали цьому беззаперечним доказом.

 Тому, шановні педагоги, прийміть слова широї вдячності за самовіддану працю, креативність,  бездоганне виконання професійних обов’язків в такий нелегкий для країни час. Адже саме Ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє та завтрашній день Української держави.

Шановні учні, студенти нехай здійсняться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, освіченими, вихованими та високоморальними!

Мирного неба та найскорішої ПЕРЕМОГИ!

З повагою

голова Миргородської районної ради                                        Наталія ГИРКА

#Миргородськарайоннарада
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора