Об'єднуємо зусилля для підтримки внутрішньо-переміщених сімей з дітьми

Дата: 29.08.2023 19:48
Кількість переглядів: 633

28 серпня відбулася зустріч голови Миргородської районної ради Наталії Гирки з дітьми та їх батьками із сімей внутрішньо-переміщених осіб, що перебувають на обліку Центру соціальних служб, директором якого є Вікторія Максимова.

Фото без опису

До слова, Центр соціальних служб Миргородської міської ради є закладом, який на високому рівні організував і проводить соціальну роботу із сім’ями, дітьми та молоддю, віднесених до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, і надає їм соціальні послуги.

Від початку повномасштабного вторгнення працівники Центру активно долучились до роботи з внутрішньо-переміщеними особами.  Працівники Центру проводять всебічну оцінку потреб даних сімей та намагаються допомагати даним родинам долати складнощі, у яких вони опинилися.

Фото без опису

Під час зустрічі учасники обговорили стан адаптації внутрішньо-переміщених сімей з дітьми та проблеми, з якими спіткнулись дані родини, проживаючи на території Миргородської громади. Найгостріші для них – житло і працевлаштування. Присутні зауважили на тому, що їм дуже сподобалось місто Миргород, його гостинність, але, в той же час, вони сумують за домівками, а ті, кому ще є куди повертатись - чекають повернення додому.

Фото без опису  

Спілкування вдалося цікавим і насиченим та проходило в теплій атмосфері. Завершуючи зустріч, Наталія Гирка побажала діткам гарного настрою, вдалого навчання та подарувала усім діткам набори з канцелярським приладдям до початку нового навчального року. Дана допомога була надана волонтером Олександром Рєпіним за сприяння партнерів з Америки, а саме Randolph Vermont Rotary Club, які не вперше допомагають мешканцям Миргородського району.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора