На Полтавщині запрацювала програма соціального відновлення ветеранів

Дата: 28.08.2023 17:43
Кількість переглядів: 583

Фізичне та соціальне відновлення наших захисників і ветеранів залишається серед пріоритетів держави та органів місцевого самоврядування.

За ініційованої народним депутатом України Олег Кулініч Програми, вперше в Україні, захисники та члени їх сімей пройшли курс реабілітації, протягом якого їм надавалися медичні послуги та лікувальні процедури, а також - фаховий супровід психологів.

Фото без опису

Днями програма стала предметом обговорення широкого кола причетних фахівців та посадовців за участю народного депутата України Олега Кулініча, міністерки соціальної політики Оксани Жолнович, директора Департаменту гуманітарного забезпечення Міноборони Назима Агаєва, голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, голови Полтавської ОВА Дмитра Луніна, голови ГО “Коліщата” Тетяни Усик (помічниці народного депутата України Олега Кулініча, яка безпосередньо курує цей проєкт). 

Фото без опису

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, начальник РВА Віталій Дяківнич та голова міської громади Сергій Соломаха також долучилися до ознайомлення з умовами реабілітації ветеранів у санаторно-курортному закладі, що проводиться в межах зазначеної Програми.

Фото без опису

Програма, без сумніву, актуальна, перші результати підтверджують її суспільну цінність. Напрацювання, які вже використовуються на практиці, мають в подальшому реалізовуватися на різних рівнях.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора