Працівники культури Гадяча підтримують ЗСУ

Дата: 22.08.2023 17:01
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПонад 370 тисяч гривень зібрали творчі працівники й аматори сцени Гадяцького будинку культури для потреб воїнів Збройних Сил України!!!

Війна – завжди страшне лихо, суворе випробування для кожної людини, села, селища, міста. Це – велике горе. Не обминуло люте зло і нашу країну.

З перших днів повномасштабного вторгнення рашистів в Україну її мужній народ став на захист рідної землі. Не стоять осторонь і працівники закладів культури Гадяччини. Разом із аматорами сцени та юними талантами вони проводять багато різноманітніх заходів: благодійні акції, ярмарки, концерти зі збору коштів для потреб воїнів збройних сил України. У клубних і бібліотечних закладах збираються люди, котрі плетуть маскувальні сітки для захисників, а також готують їм щось по-домашньому смачненьке. За це воїни щиро дякують і завжди з нетерпінням їх чекають.

Велику роботу з благодійних заходів проводять працівники гадяцького будинку культури, директор - Олександр Олефіренко. За півтора року цим клубним закладом проведено 22 мистецькі акції. На них зібрали 370 тисяч 200 гривень та придбали дрон, генератор, павербанки, рюкзаки, переносну електропідстанцію, сушарки для волонтерської групи "Гадяцький борщ", чоботи, газові балончики, ліки, продукти тощо. Також використано кошти на ремонт автомобіля для захисників та придбання пального для відвезення благодійної допомоги волонтерами.

Шановні мешканці Гадяччини, не будьмо байдужими, підтримуймо наших Захисників і Захисниць України.

Олег Березенко,
ветеран культурної та освітньої ниви,
пенсіонер, місто Гадяч.

Джерело: Facebook #МояГадяччина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора