ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 14.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 622

14 серпня свій день народження відзначає начальник Миргородської районної військової адміністрації
ДЯКІВНИЧ Віталій Анатолійович


Фото без опису

Шановний Віталію Анатолійовичу!

Від імені депутатів і виконавчого апарату Миргородської районної ради та особисто від мене прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження.
Посада голови районної військової адміністрації вимагає високої відповідальності та працездатності, вміння ефективно працювати на користь району, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси. Усіма цими якостями, безумовно, Ви володієте.
Робота з людьми – це завжди непросто і завжди відповідально, ще й у такий складний для країни час. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Ваш управлінський досвід та наполегливість є запорукою функціонування Миргородського району в умовах режиму воєнного стану.
Приємно відчувати у Вашій особі надійного колегу і однодумця.
Тож нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, в серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи на благо нашого  Миргородського краю, Полтавщини та всієї України!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Слава Україні!


З найщирішими привітаннями
голова Миргородської районної ради                             Наталія ГИРКА
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора