На постійних комісіях відбувся попередній розгляд питань 17 сесії районної ради

Дата: 21.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 704

В межах підготовки до пленарного засідання 17 сесії районної ради 21 липня депутати працювали у профільних комісіях.

Фото без опису

 

 

 

 

 

Найбільше питань було розглянуто регламентною та бюджетною комісіями. Регламентна комісія схвалила проєкти рішень про визнання та про припинення депутатських повноважень, про зміни у складі постійних комісій. Замість вибулих на попередній сесії депутатський корпус поповнився депутатами від політичних партій “За майбутнє” (Ставицький О.П.), “Європейська Солідарність” (Колодько І.В.) та “Рідне Місто” (Гуржій Л.О.). Відповідні зміни внесено у склад постійних комісій. 

Фото без описуНа бюджетній комісії були розглянуті проєкти рішень щодо затвердження звіту про виконання районного бюджету за 1 півріччя та про внесення змін до показників бюджету на 2023 рік. Також депутати обговорили внесення змін до положення про цільовий фонд “Соціальний розвиток району” та до районних цільових програм, ряд питань по управлінню комунальним майном, тощо.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Не менш важливі питання були опрацьовані на постійних комісіях з питань соціальної політики та з питань ЖКГ.

Фото без опису

З метою підвищення ефективності своєї роботи комісії прийняли ряд організаційних рішень. Так, за результатами голосування, заступником голови бюджетної комісії обрано Петренка О. І. Тимчасово, на час відсутності депутатів Пінчука О. П. та Окаянченка О. К., секретарем бюджетної комісії обрано Дубовицьку О. С., а заступником освітянської комісії – Єщенко О. В. 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


Також на комісіях було обговорено депутатський запит Рудяка В.М. щодо незадовільного стану доріг.
По всіх розглянутих питання були прийняті відповідні рекомендації.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора