28 липня - День української державності

Дата: 28.07.2023 06:00
Кількість переглядів: 634

Фото без описуРівно рік минув відтоді, як Україна вперше відзначила нове державне свято - День української державності - день утвердження тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням своїм сягає в часи заснування столиці Київської Русі.

Шановні жителі Миргородського краю!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Української Державності, який у цьому році ми відзначаємо 28 липня, у День хрещення Київської Русі, у день святого князя Київського Володимира Великого - одного із засновників і покровителів нашої державності. 
Саме  ця  дата  нагадує нам про більш ніж тисячолітню історію державотворення, про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь - створення   високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.
Сьогодні процес державотворення продовжується.
На жаль, ми продовжуємо виборювати своє право творити своє майбутнє. Другий рік триває повномасштабна страшна, кривава та підступна війна, яка торкнулася життя кожного українця. Продовжуються запеклі бої  за свободу, єдність та демократію. Кращі сини нашої країни щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. 
Але попри біль і сльози, ми тримаємо оборону й даємо гідну відсіч ворогу, ми демонструємо усьому світові свою незламність, віру і героїзм. 

Бажаю усім нам завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити країну,  робити усе задля мирного та незалежного майбутнього!

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

З повагою

голова районної ради                                                  Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора