ОХОТА О.М.

Дата: 10.07.2023 15:34
Кількість переглядів: 535

Фото без описуОХОТА
Олексій Миколайович

(Миргородська ТГ)

10 липня Миргородська міська територіальна громада попрощалась із військовослужбовцем Олексієм Миколайовичем Охотою, 1975 року народження.

Олексій Миколайович народився 30 листопада 1975 року в місті Звенигородка Черкаської області. Після закінчення 9 класів місцевої школи обрав мирну професію водія-тракториста-електрика у Звенигородському професійно-технічному училищі. Строкова служба у лавах Збройних Сил припала до душі  хлопцю, тож після армії наступні вісім років свого життя Олексій присвятив службі за контрактом у військовій частині міста Миргород. З 2004 року Олексій Охота став працювати на Миргородському хлібоприймальному підприємстві і будувати власне життя.

Підступний ворог перекреслив усі сподівання. Війна змусила Олексія взятися до зброї. Він став на захист рідної домівки, рідної держави. Старший солдат Охота приступив до виконання військового обов’язку з 9 квітня 2022 року у складі військової частини А0222 окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.
На жаль, 7 липня 2023 року безжальна раптова хвороба вирвала з лав наших оборонців вірного солдата, сміливого воїна, фахового спеціаліста.

Вічна пам’ять і слава українському воїну Олексію Миколайовичу Охоті, який віддав життя, захищаючи рідну Україну і кожного з нас!
Джерело: сайт Миргородської міської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора