У Миргороді відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

Дата: 04.07.2023 13:00
Кількість переглядів: 736

4 липня 2023 року в актовій залі Миргородського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України.

Розпочалося святкове зібрання з виступу начальника райвідділу Віталія Ярмолюка, який подякував співробітникам за старанну службу та побажав їм успіхів у подальшій роботі. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у війні з російськими окупантами.

Із словами привітання до працівників Миргородського районного відділу звернулися голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, Миргородський міський голова Сергій Соломаха та депутат Полтавської обласної ради Оксана Винниченко.

«З початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю внесок поліцейських у забезпечення правопорядку та зміцнення обороноздатності став особливо важливим. Ваша щоденна робота стала ще відповідальнішою, ще ризикованішою, та, разом із цим, - ще важливішою для громадян та суспільства» - наголосила у своєму виступі голова районної ради Наталія Гирка.

На завершення почесні гості вручили працівникам поліції грамоти за сумлінну працю та високий професіоналізм.

Фотоматеріал надано Миргородським РВП ГУНП в Полтавській області
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора