Володимир Крушельницький

Дата: 03.07.2023 09:24
Кількість переглядів: 533

 29 червня у Тищенках Великобузівського старостинського округу Шишацької громади провели в останню путь нашого земляка, українського воїна Володимира Крушельницького.

   Володимир народився, жив і працював на рідній Шишаччині. Лише упродовж останніх кількох років його життя було пов’язане з Сумщиною, де він проживав у місті Глухові. Хоча більшу частину цих років поза межами нашої громади він провів у бойовому строю. На захист суверенітету і територіальної цілісності України Володимир Крушельницький став ще 2016 року.

   А народився майбутній воїн 29 грудня 1986 року. Проживав у Тищенках. Навчався у Великобузівській школі. Потім була строкова служба в Українській армії, а разом з нею – навчання в школі міліції. Опісля повернення додому кілька років працював помічником дільничного у Шишацькому райвідділі міліції, охороняв правопорядок на території Воскобійницької сільської та Шишацької селищної рад.

  З 2016 року у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського пройшов фронтовими дорогами Донеччини, згодом – Луганщини. Авдіївка, Горлівка, Кримське, Лиман…

   Загинув 23 червня поблизу села Кармазинівка Сватівського району Луганської області.

   Про свої бойові будні рідним розповідав небагато. Намагався зайвий раз не турбувати. Казав: «Воно вам не потрібне. У мене все добре…»

   Володимира Крушельницького на Шишаччині знало багато людей. Рідним, друзям, знайомим, односельцям він закарбується в пам’яті як весела, позитивна, життєрадісна людина, у якої завжди було «все добре» і яка вміла підтримати, підбадьорити, прийти на допомогу іншим за будь-яких обставин.


Джерело - сайт громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора