23 червня в Україні - День державної служби

Дата: 23.06.2023 10:19
Кількість переглядів: 401

Фото без описуШановні колеги, працівники державної служби Миргородщини!

З нагоди Дня державної служби я хочу від щирого серця привітати вас і висловити свою вдячність за вашу невтомну працю та відданість нашій державі. Ваша робота є надзвичайно важливою і вимагає великої відповідальності, але ви завжди робите її на відмінно. Ви - ті люди, які забезпечують ефективну роботу уряду, виконують закони і норми, турбуються про потреби нашої країни та громадян.

Ваша праця є неоціненною у зміцненні нашої держави, будівництві правової держави та забезпеченні демократичних цінностей. Це свято є чудовою нагодою підкреслити вашу вагому роль у розвитку нашої країни. Ваш професіоналізм, чесність, трудова дисципліна і здатність працювати в колективі є прикладом для наслідування. Ваші зусилля допомагають покращувати якість життя громадян, забезпечувати розвиток і процвітання України.

Нехай кожен новий робочий день приносить вам задоволення від досягнення поставлених цілей, а ваші зусилля завжди оцінюються і винагороджуються. Бажаю вам здоров'я, наснаги, терпіння та невичерпного ентузіазму у вашій благородній професії. Успіхів, радості та подальших досягнень!

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора