ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 27.06.2023 08:14
Кількість переглядів: 553

Двадцять сьомого червня – день народження у голови Миргородської районної ради, депутата Миргородської районної ради восьмого скликання Наталії Гирки

Шановна Наталіє Олексіївно!

Натхненно працюючи багато років, Ви здобули великих досвід та вагомий авторитет, стали прикладом для багатьох із нас. Ваше розуміння важливості саме командної роботи, лідерства та вміння приймати важливі рішення зробили Вас керівником, якого поважають в громадах, області та країні.

Ви завжди готові допомогти та вислухати, знайти компромісні рішення та впроваджувати нові ідеї. Ви - людина з великим серцем і турботливим підходом до проблем, з якими зіштовхуються наші співгромадяни. Нехай цей день народження стане початком нового етапу у Вашому житті, наповненим новими викликами, радістю й задоволенням.

Бажаємо Вам великих успіхів та численних перемог, міцного здоров'я, щастя і невичерпної енергії, яка допомагатиме здійснювати мрії та досягати нових висот. Ваш внесок у розвиток нашого району та глибоке розуміння потреб нашої спільноти надихають нас усіх. Многая та благая літа!

Колектив Миргородської районної ради,

депутатський корпус Миргородської районної ради восьмого скликання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора