28 червня ми відзначаємо державне свято – День Конституції

Дата: 28.06.2023 08:23
Кількість переглядів: 524

Шановні жителі Миргородського краю!

Вітаю  вас з цим важливим святом, яке символізує нашу національну гідність, свободу та права. Конституція – це фундаментальний документ, який визначає основні принципи демократії, права та свободи кожного громадянина.

Вона гарантує нам рівність перед законом та захищає нашу гідність. Цей день нагадує нам про важливість правової держави, де права і свободи людини є невід'ємними частинами нашого життя. Він нагадує нам про те, що кожен з нас має право на життя, свободу слова, думки, віросповідання, а також на освіту, працю та соціальний захист. Ми з вами повинні згадати про велику відповідальність, яку маємо перед нашою державою. Кожен з нас може внести свій внесок у будівництво сильної, справедливої та процвітаючої країни, де права та свободи кожного громадянина понад усе.

Нехай День Конституції стане нагадуванням про нашу спільну мету - будувати краще майбутнє для нашої країни. Пам'ятаймо, що ми є громадянами однієї великої сім'ї, і наші дії повинні спрямовуватися на добробут і процвітання всіх населених пунктів нашого краю, нашої держави.

З нагоди свята зичу вам всім миру, щастя, добробуту та духовної злагоди.

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора