27 липня - День медичного працівника

Дата: 27.07.2023 05:55
Кількість переглядів: 991

Фото без описуШановні медичні працівники Миргородщини!

Прийміть щирі вітання до професійного свята, яке цьогоріч ви відзначаєте 27 липня.

В усі часи медичні фахівці відігравали неоціненну роль у забезпеченні нашого здоров’я та добробуту. А зараз, під час війни, професія медичних працівників є особливо життєво важливою. Для вас немає вихідних та свят, ви звикли виконувати свій професійний обов’язок на відмінно. Ваше самопожертвування, професійна майстерність та безкорислива допомога щодня рятують життя та приносять полегшення тим, хто потребує вашої допомоги.

Ви уже стали справжніми героями нашого часу, і ваше покликання цінне кожному жителю. Усі ми були свідками ваших неймовірних зусиль та відданості, з якими ви протистояли викликам пандемії, надавали екстрену медичну допомогу та охороняли наше здоров'я. Ви були на передовій, борючись з невидимим ворогом, і ми безмежно вдячні вам за вашу мужність та наполегливість.

Сьогодні хочу побажати вам міцного здоров'я, невичерпного ентузіазму та надзвичайної витримки. Ваша професія вимагає від вас не лише фахової компетентності, але й великої емоційної стійкості. Нехай завжди знаходиться сила та натхнення для подальшого вдосконалення своїх навичок та допомоги людям. Ви - наші справжні герої, і ваш внесок в розвиток нашого району та підтримку здоров'я наших жителів неоціненний. Нехай ваші трудові здобутки будуть належно відзначені, а ваші досягнення завжди знаходять відгуки у серцях людей. Зі святом!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора