Андрій Шмига

Дата: 07.06.2023 17:10
Кількість переглядів: 474

25 травня Великобагачанська громада попрощалася із Героєм-земляком Шмигою Андрієм Володимировичем. Знову плакала земля за відданим сином України і приймала Героя.

Немає в світі сили, яка б могла затамувати невгамовний біль, що пронизує серця українців, що оплакують своїх рідних, які загинули в цій страшній війні… Андрій Володимирович народився 16 липня 1978 року. В іншому, мирному, житті цьогоріч в колі друзів та родини відсвяткував би 45-річний ювілей. Та не судилося…

17 квітня в результаті здійснення противником мінометного та артилерійського обстрілів по позиціях підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар Донецької області Андрій Володимирович загинув. Це є страшна ціна кожного сантиметра нашої вільної української землі.

Ми завжди маємо про це пам’ятати, пам’ятати ціну свободи і незалежності, яку заплатив і продовжує платити наш народ кожного дня. А

ндрій Володимирович з 2008 року працював зварювальником у ПАФ «Україна», був гарним, старанним працівником, вірним, турботливим чоловіком та люблячим батьком, мав безліч друзів, був товариським, веселим життєлюбом, вмів підтримати та розрадити у важку хвилину. Брав участь у АТО, після демобілізації повернувся на роботу у ПАФ «Україна». 25 лютого 2022 року відважний воїн знову став на захист Вітчизни. Побратими згадують його як сміливого та мужнього воїна, надійного друга.

Андрій Володимирович виконав свій військовий обов’язок до кінця. Він пішов на смерть, щоб ми з вами не бачили війни. Неможливо знайти слова, які зможуть зменшити величезне горе, яке спіткало сьогодні родину нашого Героя. Схиляємо голову та низько вклоняємось всім рідним, друзям, близьким та побратимам. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Вічна та світла пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Нехай світла пам’ять про Андрія Володимировича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.


Матеріали зі сторінки Великобагачанської громади у фейсбук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора