Олег Буякін

Дата: 06.06.2023 12:06
Кількість переглядів: 506

Знову пекучим болем відлуння війни долинуло у Лохвицьку громаду Миргородщини – 3 червня 2023 року в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області від травм, отриманих внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу, загинув наш земляк, житель с. Лука, солдат Збройних сил України БУЯКІН Олег Віталійович, повідомляють на сайті громади. 

Він народився 20 вересня 1996 року у селі Білогорілка. Після закінчення 9 класів місцевої школи у  2012 році вступив до Решетилівського професійного ліцею, де здобув професію електрогазозварника.

З 2014 року працював за професією у фірмі «Укртранс» м. Київ. У вересні 2020 року переїхав у село Лука.

Перед війною трудився за кордоном.  Коли  ворожі російські війська вторглися на територію України, Олег Буякін за покликом люблячого свою рідну землю серця опинився в рядах захисників-добровольців. 

До останнього подиху залишався відданим присязі на вірність українському народу і  віддав своє життя в бою за Україну, за  незалежність нашої країни і свободу кожного її громадянина.

Ятриться в серцях людських невимовний біль від усвідомлення того, що війна забирає молодих і дужих.  Ось і Олегові назавжди лише 26…

Хай помстою ворогу буде перемога України, за яку Олег Буякін віддав своє молоде життя.

Світла і вічна пам'ять подвигу Героя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора