Руслан Заяра

Дата: 06.06.2023 12:03
Кількість переглядів: 538

Фото без описуВід дому до Божого храму, від церкви і до місця останнього спочинку, у супроводі військового оркестру, рідні, друзі, односельці і побратими провели свого земляка і товариша Руслана Заяру із Шишацької громади. 

Руслан народився 5 лютого 1980 року в Харенках на Шишаччині. Дитинство та юність минули в Яреськах. Потім була строкова служба в Збройних Силах України, навчання у Луганському училищі міліції. Певний час працював помічником оперативного уповноваженого у Полтаві. Далі – робота в охоронних структурах.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії був мобілізований на захист Батьківщини. Боронив країну від ворога у складі Національної гвардії України. Загинув 17 травня у селі Кузьмине Кремінської громади Сєвєродонецького району Луганської області.

Так передчасно обірвалося життя люблячого сина, щирої, життєрадісної і товариської людини, надійного друга і мужнього воїна. Попрощатися з Русланом зібралося багато людей, військовослужбовців Національної гвардії України, які пліч-о-пліч з Русланом захищали Батьківщину з початком повномасштабної війни. Не судилося побратимам разом зустріти нашу перемогу. Пішов Герой у засвіти… Але у пам’яті людській житиме вічно.


Джерело - сайт Шишацької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора