Підбили підсумки проєкту з партнерами – Фондом Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP

Дата: 05.06.2023 14:54
Кількість переглядів: 456

Фото без описуДнями фіналізували проєкт, який охопив 9 громад Миргородського району та мав на меті значно покращити умови перебування внутрішньо переміщених осіб у місцях компактного проживання.  

Проєктом передбачено придбання меблів та сантехніки для гуртожитків у Заводській, Краснолуцькій, Великобудищанській, Шишацькій, Сенчанській, Миргородській, Сергіївській, Петрівсько-Роменській та Білоцерківській громадах на суму мільйон гривень. Зазначимо, що у деяких із цих громад такі місця обладнали у кількох населених пунктах. Фінансування проєкту забезпечив Фонд Віктора Пінчука за підтримки GEO ALLIANCE GROUP.

2 червня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка у рамках побочого візиту відвідала Білоцерківську, Петрівсько-Роменську та Сергіївську громади. Кілька місяців тому разом із представником Фонду Сергієм Прощенком вони уже доставляли сюди побутову техніку. Зараз же візит ще раз підкреслив важливість тієї місії, яка триває вже понад рік – допомогу нашим співгромадянам, які постраждали від війни.  

У Білоцерківській громаді на зустріч завітав депутат районної ради Леонід Гавловський, у Петрівці Роменській – Володимир Рудяк та Катерина Перевозник, у Сергіївці – Ігор Верещака. Разом із ними інспектували місця проживання у 5 локаціях: по два у Петрівсько-Роменській та Білоцерківській громадах та одне – у Сергіївській. Мешканці гуртожитків радо вітали гостей, вкотре дякували за надану підтримку. Більшість із них уже понад рік живуть на Миргородщині та не мають змоги повернутися у свої домівки.

Важливо відзначити, що всі закуплені предмети побуту обліковуються та перебувають на балансі муніципалітетів. Тож у рамках співпраці голови громад з одного боку та Фонд – з іншого підписали необхідні документи прийому-передачі. Дякуємо всім партнерам, причетним до реалізації проекту – перш за все Фонду Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP, Миргородській районній військовій адміністрації, головам громад та відповідальним особам на місцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора