Триває реалізація масштабного проєкту по підтримці внутрішньо переміщених осіб

Дата: 02.06.2023 16:06
Кількість переглядів: 522

У рамках проєкту по підтримці внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Миргородщині, днями голова Миргородської районної ради відвідала Шишацьку, Миргородську та Сенчанську громади. Жителям місць компактного проживання привезли меблі та сантехніку від Фонду Віктора Пінчука за підтримки GEO ALLIANCE GROUP.

Нагадаємо, весною для цих же локацій у громадах уже реалізували проєкт на 500 тисяч гривень. А тепер разом із депутатами та головами громад знову відвідали гуртожитки аби переконатися у правильності зробленого та додати черговий транш уже більш масштабної допомоги від Фонду.

У Шишаках до візиту долучився депутат райради Михайло Михайлик, у Миргороді – Олександр Мельник. Разом із головами громад Олександром Туткою, Сергієм Соломахою та Наталією Сліпуховою підписали всі необхідні документи. Представник Фонду Віктора Пінчука Сергій Прощенко відзначив високий організаційний рівень співпраці місцевої влади та донорів у залученні додаткової підтримки постраждалим від бойових дій наших співгромадян.  

Відеосюжет Міської телестудії про подію - ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора