До Міжнародного дня захисту дітей у громадах нашого краю відбулася низка заходів

Дата: 01.06.2023 20:57
Кількість переглядів: 408

До Міжнародного дня захисту дітей відбулася низка заходів, у яких голова Миргородської районної ради Наталія Гирка брала безпосередню участь. При плануванні районна рада акцентувала увагу на підтримці діточок нашого краю, адже незважаючи на нелегкі умови сьогодення вони мають відчували нашу увагу, любов і турботу.

Напередодні свята відвідали багатодітні родини, які дуже потребують нашої допомоги. Передали їм необхідні речі особистої гігієни, іграшки.

1 червня Наталія Олексіївна провела зустріч із головами Великосорочинської та Ромоданівської громад Олександром Тищицьким та Олександром Верещакою. Діткам, що проживають у цих громадах, адресували харчування та засоби гігієни.

Також голова райради побувала на дитячих святах у Комишні, Великих Сорочинцях та Сергіївці. У Комишні разом із головою громади Володимиром Харченком привітали малечу зі святом, а також відзначили подарунками наймолодшу дитинку – Єву, яка народилася у кінці квітня та багатодітну родину, яка виховує 4 діточок. Для проведення ігрової програми на святі передали іграшки від американських діточок з міста Рендольф, що в Америці ( у рамках співпраці за проектом DOVE ).

У Великих Сорочинцях почесними грамотами Миргородської районної ради та районної військової адміністрації нагородили тих, хто бере безпосередню участь у навчанні та вихованні дітей. Педагогів дитячо-юнацької спортивної школи та музичної школи вітали оплесками. Приємним сюрпризом на святі стало частування діточок короваєм.


У Сергіївці разом із головою громади Ігорем Лідовим також вітали дітей із закінченням навчального року та початком літніх канікул. Хоч і навчатися у військовий час нелегко, але ж школярі та педагоги завершили рік із позитивним результатом.

Подяка всім, хто долучився до цих заходів в частині надання благодійної допомоги. Це project DOVE, волонтер Олександр Рєпін та настоятель Римо-Католицької церкви Божого Милосердя Станіслав Танатаров.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора