1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2023 09:39
Кількість переглядів: 487

Шановні жителі Миргородщини! Дорогі діти!

Вітаю всіх з чудовим і важливим святом - Міжнародним днем захисту дітей! Цей день нагадує нам про нашу спільну відповідальність за майбутнє наших дітей. Діти - це найцінніше, що маємо, і ми повинні робити все можливе, щоб забезпечити їхню безпеку, здоров'я та щасливе дитинство. Нехай кожна дитина відчуває любов, підтримку та повагу у своєму житті.

Давайте створювати безпечне середовище для їхнього зростання, де вони можуть розвивати свій потенціал, мріяти і бути тими, ким хочуть бути. Пам'ятаймо, що ми маємо зобов'язання забезпечити їм якісну освіту, доступ до медичних послуг та можливості для гармонійного розвитку. Віддаймо шану всім, хто працює на благо дітей - батькам, вчителям, лікарям, соціальним працівникам та всім, хто прагне зробити світ кращим для маленьких джерел радості та надії.

Давайте разом підтримувати права дитини, боротися з насильством та недбалістю, допомагати тим, хто потребує нашої допомоги. Нехай Міжнародний день захисту дітей нагадує нам про нашу обов'язкову роль у їхньому житті. Робімо все, що можемо, для того, щоб кожна дитина відчувала любов, безпеку та щастя. 

З повагою,

голова Миргородської районної ради Наталія Гирка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора