Стартував новий проєкт по підтримці внутрішньо переміщених осіб на Миргородщині

Дата: 25.05.2023 08:44
Кількість переглядів: 414

Вже другий проєкт по підтримці внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Миргородщині, стартував цими днями. У співпраці з Фондом Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP – організаціями, які надали фінансування на проєкт, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та представник Фонду Сергій Прощенко відвідали Заводську, Великобудищанську та Краснолуцьку громади.

Перш за все, мали на меті перевірити реалізацію попередньої ініціативи, профінансованої Фондом, для місць колективного проживання осіб, що постраждали від бойових дій. Тоді спрямували зусилля на укомплектування побутовою технікою таких місць у громадах нашого краю. Тепер же разом із депутатами районної ради Оксаною Кулик, Володимиром Кирченковим, Олегом Карабкою, Олександром Петренком, Володимиром Севастьяновим відвідали зазначені локації та поспілкувалися з жителями. Почули від них слова вдячності за небайдужість, допомогу та підтримку, якої завжди не вистачає.

Суть візиту насьогодні – це покращення умов проживання шляхом заміни сантехніки та комплектуючих. Cаме ці речі й доставили у 4 гуртожитки трьох громад Гадяччини та Лохвиччини. Загалом же проєкт має бюджет 1 млн гривень та передбачений для 9 громад.

Миргородська районна рада та районна військова адміністрація щиро дякує партнерам -  Фонду Віктора Пінчука за підтримки GEO ALLIANCE GROUP за тривалу та плідну співпрацю на благо жителів громад Миргородщини. Попереду ще багато роботи, тож працюємо разом задля ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора