Візит на об’єкти будівництва у Миргородській громаді

Дата: 10.05.2023 10:17
Кількість переглядів: 470

9 травня відбувся робочий візит на об’єкти будівництва у Миргороді. У складі делегації народний депутат Олег Кулініч, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Оглянули два об’єкти – будівництво басейну на стадіоні «Старт» та інфекційне відділення Миргородської лікарні інтенсивного лікування.

Будівництво басейну у Миргороді розпочалося кілька років тому ще до повномасштабного вторгнення. Військовий стан вніс корективи у капітальні роботи, наразі вони виконані на 30%. Але після Перемоги над ворогом всі роботи обов’язково будуть дозавершені, а спортивний об’єкт - введено в експлуатацію.

Миргородська лікарня інтенсивного лікування є кластерною для нашого краю та має 11 відділень. Під час пандемії корона вірусу було здійснено його капітальний ремонт відділення. Порівняний результат видно неозброєним оком. Уже в кінці травня всі роботи планують завершити.

«Обидва об’єкти будівництва надзвичайно важливі для жителів всього укрупненого Миргородського району. До того ж, варто розглядати, зокрема, басейн не тільки тренувальну базу для дітей та дорослих, а ще й як платформу для реабілітації військових. А інфекційне відділення лікарні є опорним для надання медичних послуг жителям Миргородщини.»  – говорить Наталія Гирка.   

Загалом робочий візит мав на меті ще й обговорення важливих питань громади і району на перспективу.

Відеосюжет про подію Міської телестудії "Миргород" можна переглянути ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора