8 травня - День пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 09:40
Кількість переглядів: 384

Шановні жителі Миргородського краю!

Кожного року 8 травня ми доєднуємося до європейської ініціативи відзначення Дня пам’яті та примирення. Ми схиляємо голови у жалобі за жертвами найстрашнішої катастрофи в історії людства, запалюємо свічки на знак вічної пам’яті про тих, хто, захищаючи Батьківщину від ворога у Другій світовій війні, втратив життя.

Вже другий рік День пам’яті та примирення відзначаємо в умовах повномасштабної війни. Наше сьогодення – це сирени і тривожні новини. Як і у роки другої світової, Українська земля стала плацдармом найкривавіших боїв. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва РФ. Проте саме у важких боях, у протистояннях із ворогом міцніє наша віра в перемогу. Ми впевнено йдемо до свободи, пам’ятаючи про те яку непомірну ціну платимо за мирне небо.  

Вклонімося перед всіма, хто вигнав нацистів з нашої землі у Другій світовій. Вшануймо світлу пам'ять кожного, хто боровся із нацизмом та переміг його, згадаймо усіх невинних жертв тієї війни. Подякуймо воїнам, які продовжують славні традиції наших захисників у війні з агресором.

Ми пам’ятаємо, а значить - обов’язково переможемо знову!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора