Відзначили переможців регіонального етапу гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 04.05.2023 12:55
Кількість переглядів: 481

В актовій залі Миргородської районної ради 3 травня зібралися переможці І регіонального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Подяки районної ради та військової адміністрації за повагу до історії України, шану до козацьких традицій, креативність, патріотизм, активну громадянську позицію від очільників районної гілки влади отримали рій «Соколи» та рій «Соколята» ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст».

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та начальник районної військової адміністрації Віталій Дяківнич щиро подякували дітям за наполегливість та мотивацію та результат, а також побажали успіхів в обласному етапі змагань, який відбудеться уже незабаром.

На заході також відзначили працівників освіти, які багато років є також безпосередніми учасниками цієї гри на своєму рівні. Почесні грамоти Миргородської районної ради та військової адміністрації отримали заступник директора з виховної роботи ліцею «Лінгвіст» Олена Ярославська, головний суддя змагань регіонального етапу, методист центру позашкільної освіти Іван Кіріченко та інспектор управління освіти, молоді та спорту Віта Козлова.

Приємним доповненням до подяк стали подарунки від американських партнерів – клубу Ротарі з міста Рендольф. Наталія Олексіївна передала учасникам команд пакунки спортивного інвентарю та ігор для дозвілля, які для них зібрали американські однолітки.  

Відеосюжет про подію від Міської телестудії "Миргород" можна переглянути ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора