26 квітня – Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

Дата: 26.04.2023 09:21
Кількість переглядів: 370

Шановні жителі Миргородщини, ліквідатори аварії на ЧАЕС!

37 років тому сталася найбільша ядерна катастрофа – аварія на Чорнобильській АЕС.  «Мирний атом» за лічені секунди здолав державні кордони, спричинив національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Чорнобильська трагедія опалила долі мільйонів громадян, породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають.

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Тому сьогодні складаємо шану мужнім людям, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки. Окрім того, із глибоким сумом схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, що пожертвували собою заради нас і наших нащадків.

Прийміть мою сердечну вдячність за Ваш самовідданий подвиг і патріотизм. Щиро зичу Вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.  Хай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага та турбота за Вашу відданість та мужність!

З повагою

голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора