Назар Верховський

Дата: 24.04.2023 12:10
Кількість переглядів: 405

23 квітня у Сенчанській громаді попрощалися з полеглим Героєм ВЕРХОВСЬКИМ Назаром Володимировичем. Захисник проходив службу за контрактом з 06 грудня 2022 року у 66 окремій механізованій бригаді сухопутних військ Збройних сил України. Але отримавши несумісні з життям поранення, воїн загинув 19 квітня 2023 року на Луганщині під час обстрілу АГС.

Назару назавжди залишиться 24… Зі сльозами на очах та почуттям важкої втрати, земляки навколішки зустрічали «живим коридором» траурний кортеж із тілом полеглого. Мужній воїн, який поліг за свою державу, за наш спокій. Він був вірний військовій присязі, відчайдушно протистояв ворогові, сміливо рвався до бою і до останнього подиху вірив у Перемогу. Війна забрала у батьків - сина, у сестер – брата, у військовослужбовців — побратима і друга, у нашої громади та країни - захисника, цвіт української нації. На кладовищі загиблому воїну віддали останні військові почесті. Мамі Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини.

На честь солдата Назара ВЕРХОВСЬКОГО скоробагатське небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют… Тепер він – навічно з небесною вартою. Тепер він – навіки в строю. Царство Небесне і вічна слава Герою, який віддав життя за незалежність своєї Батьківщини! Поховали Назара ВЕРХОВСЬКОГО у рідному селі, де над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора