Юрій Власенко

Дата: 18.04.2023 17:27
Кількість переглядів: 498

Фото без описуНавколо розпускається цвітом весна, а ми ховаємо цвіт своєї нації. Молодий, патріотичний, сповнений віри і життя, - таким залишиться у пам’яті сагайдачан і всієї Шишаччини Миргородського району 30-річний захисник Юрій Власенко.

Майбутній воїн народився, зростав і навчався у Сагайдаку. Після школи здобув професійно-технічну освіту в одному з полтавських училищ. Потім була служба у Сухопутних військах Збройних Сил України. Із 2014 року Юрій став на захист своєї Батьківщини у тоді ще не оголошеній війні з росією. Відтоді він кілька разів служив за контрактом в українському війську. Було в його долі і безцінне мирне життя. У 2017 році одружився, за рік у молодій родині народилася донечка.

З початком повномасштабного вторгнення окупанта Юрій Власенко повернувся на службу. Але, на жаль, йому не судилося зустріти перемогу, якій він віддав найкращу частину свого життя. І, власне, саме життя…

14 квітня, напередодні Великодня, його подих обірвала ворожа куля. Він загинув у страсну п’ятницю, у скорботний час для вірян. Ще одна смерть за правду, за добро, за світло для усіх нас. Маємо бути гідними такої самопожертви, найвищого прояву любові до людей. 18 квітня Юрія провели в останню путь мама, дружина, сестри, брат, який теж захищає Україну, численні друзі і військовослужбовці. 


За матеріалами фейсбук-сторінк громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора