У громадах Гадяцького краю відбулася благодійна акція до Великодня

Дата: 11.04.2023 11:36
Кількість переглядів: 477

Фото без описуГадяцький край на Миргородщині - це 6 громад: Петрівсько-Роменська, Лютенська, Сергіївська, Краснолуцька, Великобудищанська і власне Гадяцька. Цей край у районній раді відповідно представлений найбільшою кількістю депутатів – 16.

З ними і зустрілася у Петрівсько-Роменській громаді за участі голови громади Валентини Бугайової у п’ятницю. На виробничій нараді обговорили деталі проведення акції до Великодня.

У рамках акції родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від жителів міста Рендольф, що в Америці. Вони об’єдналися у групу «Project DOVE», щоб допомагати постраждалим від бойових дій українців. Адресно доставили пакунки родинам депутати районної ради Олександр Борис, Ігор Верещака, Оксана Дубовицька, Леся Зливко, Анастасія Опришко, Катерина Перевозник, та Володимир Рудяк.

Також у рамках робочого візиту відвідала сесію у Сергіївці. Подякувала місцевим депутатам за співпрацю, розповіла про напрямки роботи та завдання районної ради на найближчий період та перспективу.

Наостанок відвідала Розбишівський навчально-реабілітаційний центр із поглибленим професійно-трудовим навчанням Полтавської обласної ради разом із колегами-депутатами Катериною Перевозник, Оксаною Дубовицькою, Анастасією Опришко та Ігорем Верещакою. Це навчальний заклад для дітей, які потребують корекції фізичного або розумового розвитку. Він забезпечує реалізацію їх права на здобуття повної загальної середньої освіти та здійснює заходи з реабілітації, професійну орієнтацію та підготовку, проводить корекційно-розвивальну роботу з дітьми, які потребують корекції фізичного або розумового розвитку. Центр розташований у мальовничому місці на березі річки, прилегла територія має сад та огород, що закриває потреби закладу у екологічно чистих та корисних продуктах харчування. Учні можуть відточувати практичні навички трудового навчання у швейній та столярній майстернях, займатися у спортивній залі та залі із ЛФК. Катерина Литовченко є керівником центру вже понад 20 років. За цей час заклад осучаснився, відбулися ремонти навчальних та виробничих приміщень, що позитивно вплинуло на якість здобуття освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора