Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Лохвицьку громаду

Дата: 10.04.2023 16:34
Кількість переглядів: 378

Наприкінці минулого тижня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Лохвиччину. Мала на меті зустрітися із депутатами від трьох громад цього краю, а також – відвідати навчальний заклад інтернатного типу у с.Яхники.

Із народними обранцями зустрілися у кабінеті міського голови Лохвиці Віктора Радька. Обговорили деталі акції до Великодня, яку підготували разом із військовою адміністрацією для осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають у віддалених населених пунктах Заводської, Лохвицької та Сенчанської громад.

Родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від жителів міста Рендольф, що в Америці. Вони об’єдналися у групу «Project DOVE», щоб допомагати постраждалим від бойових дій українців. Адресно доставили пакунки родинам депутати районної ради Віктор Бурлей, Володимир Севастьянов, Олександр Сілютін та Сергій Шрамко.

Також цього дня разом із депутатом Олегом Карабкою відвідала учнів Яхницької спеціальної школи Полтавської обласної ради, що у Лохвицій громаді. Наразі там навчається близько 100 дітей з різних куточків Полтавської області. Завітали не з пустими руками – передали дітворі іграшки, які для них зібрали також учасники групи «Project DOVE», та солодкі пряники. Таким подарункам, а також увазі до себе діти раділи. Школа у Яхниках була створена на базі дитячого будинку у 1962 році. Основним завданням навчального закладу насьогодні є оновлення змісту корекційної роботи в умовах особистісно - орієнтованого підходу до розвитку, навчання та підготовки учнів з особливими освітніми потребами до соціуму. Директор закладу Наталія Науменко провела екскурсію приміщеннями навчальних корпусів, кабінетів, санітарних кімнат та прилеглою територією, також  оглянули матеріально-технічну базу школи та найпростіше укриття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора