До Великодніх свят родини, які знаходяться у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори

Дата: 07.04.2023 16:19
Кількість переглядів: 399

Фото без описуВеликдень – свято, яке завжди радісно зустрічали в колі родини. Проте вже другий рік поспіль внаслідок повномасштабного вторгнення багато українських родин залишилися не те, що далеко від родини, а навіть далеко від своїх домівок.

Аби хоч трохи підтримати сім’ї, які були змушені виїхати через бойові дії, Миргородська районна рада спільно з військовою адміністрацією та за фінансової підтримки партнерів зорганізувала чергову акцію. На цей раз у полі зору – родини, які опинилися у складних життєвих обставинах та проживають у громадах Миргородського району.

Закупили продуктові набори, сформували адресні посилки та передали на місця. Фінансово підтримали проведення акції наші партнери з міста Рендольф, що в Америці. Завдяки їм вдалося придбати 70 таких пакунків. Жителі цього міста турбуються через те, яка ситуація наразі в Україні та на Миргородщині зокрема. Вони створили групу «Project DOVE», яка займається збором коштів та спрямуванням їх на потреби постраждалих чи проведення акцій.

Днями у залі районної ради під головуванням голови Миргородської районної ради Наталії Гирки відбулася робоча зустріч, на якій проговорили всі деталі проведення акції, а також логістику разом із народними обранцями від громад малої Миргородщини, Багачанщини та Шишаччини. Відрадно, що депутати районної ради завжди відгукуються на такі ініціативи та із задоволенням до них долучаються.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора