Віталій Пасюра

Дата: 24.03.2023 10:52
Кількість переглядів: 393

Жорстока війна забрала ще одне молоде життя. Ще одна душа воїна відлетіла у височінь і поповнила Небесне військо. Янголом став житель села Маликівщина Гоголівського старостинського округу Шишацької громади 23-річний Віталій Пасюра, життя якого обірвалося у Покровському районі на Донеччині.

Народився захисник 20 лютого 2000 року у Маликівщині. У 2007 році пішов до першого класу Гоголівської школи. Потім проживав і навчався у Кобеляцькому районі. Після закінчення школи вступив до Полтавського міжрегіонального професійного училища, де отримав спеціальність машиніст екскаватора, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва та водій автотранспорту. Після закінчення навчання працював у торговій мережі «Аврора» у Полтаві.

18 жовтня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Захищаючи Батьківщину, загинув 18 березня 2023 року. Поховали воїна на батьківщині, у селі Маликівщина.

Пішов із життя ввічливий, добрий, відповідальний молодий воїн, вписавши своє ім’я в історію боротьби українського народу проти російського окупанта.


За інформацією сайту Шишацької громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора