Фіналізували проєкт покращення умов проживання переміщених осіб

Дата: 17.03.2023 18:45
Кількість переглядів: 423

Фінальна зустріч із жителями Білоцерківської, Великосорочинської та Миргородської громад за проєктом від Фонду Віктора Пінчука за підтримки GEO Alliance Group відбулася цими днями.

У Білоцерківській громаді голова Миргородської районної ради Наталія Гирка разом із головою Іваном Лещенком за представником Фонду Сергієм Прощенком відвідали центри колективного проживання у Подолі та Корнієнках. Привезли мешканцям холодильники, пральні машини, бойлер, праски, мікрохвильовки.

На території Великосорочинської громади наші переміщені співгромадяни проживають у гуртожитку ліцею, тож їм в нагоді стане пральна машина та електроплита від наших партнерів. Відповідні документи про прийом-передачу побутової техніки зафіксував своїм підписом голова громади Олександр Тищицький.

У Миргородській громаді того дня відвідали два місця колективного проживання людей, обидва облаштовані у гуртожитках навчальних закладів. Навідалися з візитом туди разом із керуючою справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Привезли їм електроплиту, холодильник, мікрохвильові пічі, електрочайники. Міський голова Сергій Соломаха та представник Фонду Сергій Прощенко підписали відповідні документи.

Підсумки реалізованого проєкту у дев”яти громадах Миргородщини підбили у діалозі за участі  начальника Миргородської РВА Віталія Дяківнича та заступника Людмили Горобець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора