Робочий візит до Великобудищанської та Краснолуцької громад

Дата: 15.03.2023 15:37
Кількість переглядів: 406

Наступний робочий візит у рамках проєкту Фонду Віктора Пінчука за підтримки GEO ALLIANCE GROUP відбувся до Великобудищанської та Краснолуцької громад. Тут знаходяться найбільш віддалені місця колективного проживання переміщених осіб на території району.

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка за участі представника Фонду Віктора Пінчука Сергія Прощенка у Великобудищанській громаді зустрілися з її очільником Миколою Шаблієм, підписали акти прийому-передачі електротехніки. Далі – вирушили до гуртожитку у селі Веприк. За допомогою наших партнерів закрили потребу мешканців, привезли їм  холодильник, електроплиту та бойлер. Та головне – поспілкувалися. Вже майже рік у гуртожитку прожили люди, які тікали від активних бойових дій. Їм і досі нелегко перебувати далеко від домівок, тому слова підтримки для них завжди на часі.

Село Гречанівка Краснолуцької громади – одна із крайніх північних околиць громади, а відтак і Миргородщини. Проживає тут 11 людей, серед яких більша половина – діти. Вони дуже потребували допомоги саме в оснащенні їхнього тимчасового дому. Тому вантаж, який привезли – це як здійснення маленької мрії, однієї на всіх. Бойлер, холодильник, пральна машина, праска, газові примуси, електроплити, мікрохвильовка, електрочайник – ось перелік товарів, що адресували у Гречанівку в рамках проєкту. Аби юридично зафіксувати передачу, разом з головою Краснолуцької громади Віктором Романенком підписали весь перелік необхідних документів.

Традиційно висловлюємо вдячність Фонду Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP за фінансування, увагу та сприяння у реалізації проєкту. Разом – до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора