Відбувся семінар для платників податків аграрної галузі Миргородської громади та району

Дата: 03.03.2023 09:57
Кількість переглядів: 587

Однією з найголовніших стратегічних цілей Державної податкової служби України є досягнення високого рівня довіри у суспільстві. Саме тому, ефективна та відкрита комунікація з платниками податків – основа для налагодження плідної співпраці та взаємодії, які особливо сьогодні потрібні для зміцнення економічного фронту та перемоги України.

За ініціативою керівника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрія Якименка продовжуються семінари-зустрічі з сільгоспвиробниками.

2 березня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та начальник Миргородської районної військової адмінстрації Віталій Дяківнич взяли участь у зустрічі - семінарі для платників податків аграрної галузі Миргородської громади та району за участю фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області.

Присутні розглянули найбільш актуальні питання податкового законодавства, зокрема: реєстрація та призупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних/розрахунків коригування, порядок ліцензування, зберігання та використання пального, а також податкові новації.

Зустріч відбулася у вигляді конструктивного діалогу.


За інформацією сайту Миргородської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора